Dezvoltarea personalului din sectorul public

Cursul se adresează persoanelor responsabile de personal și recrutarea / selectarea angajaților. De asemenea, cursul se adresează persoanelor într-o poziție de decizie cu privire la selecția angajaților și recrutare și personal.

Dezvoltarea angajaților este o problemă în creștere între organizații, care are la bază două cauze principale: ritmul ridicat al inovației, prezent în multe domenii, și provocarea de a păstra talentele pe o piață a munci competitivă. Studiile în domeniul retenției angajaților citează oportunitățile de dezvoltare ca fiind unul dintre principalii contribuabili la decizia de a renunța la un angajator în favoarea altuia. De asemenea, prin dezvoltarea sistematică a angajaților, sunt vizate performanțe superioare la locul de muncă, ceea ce conduce la o eficiență și o organizare mult mai mare. Din păcate, de cele mai multe ori, dezvoltarea devine secundară, după procesele operaționale, așa că devine necesar să implementăm procesele de dezvoltare ale angajaților în rutina angajatorilor.

Cursul include strategii și metode de dezvoltare a personalului, dar și mecanism de integrare a dezvoltării în procesele organizaționale.